fejléckép

Felhívás

FELHÍVÁS


Van, hogy egy határozott céllal megyünk fel a netre, van, hogy egy konkrét címen belül keresünk valamit, ami számunkra fontos, van, hogy csupán véletlenül tévedünk rá egy honlapra. Van, hogy az első 5 mp után továbbállunk, de van, hogy alig tudunk szabadulni róla, betesszük a Kedvencek közé, többször is visszatérünk rá, de van, hogy csupán tetszik egy site, nem tudjuk miért, de olyan jól sikerültnek tűnik. Szeretjük, ha egy site betölti a funkcióját, amin nem sajnáljuk a rajta eltöltött időt, s legfőbbképpen, ami még segítségünkre is van.


Gyűjtsük egybe és tegyük közkinccsé azokat a honlapokat, amiket igazán jónak, sikerültnek tartunk!Ne a legcsicsásabbat, ne azt amin a legjobb intró van, ne azt ami hemzseg az információtól, ne a legnevesebbeket, ne a leglátogatottabbakat, hanem azokat, amin jól érezzük magunkat, amik olyanok, amilyent csak elképzeltünk, még mielőtt meglátogattuk, ha könnyen megtaláljuk, amit keresünk, amilyent mi is csinálni szeretnénk, egyszóval, amik a Felhasználót a legjobban kiszolgálják. Számomra, ugyanis ez a legfőbb szempont, amikor egy honlapot felkeresek, vagy amikor egy rendszert tervezek és megvalósítok, legalábbis ez a cél lebeg a szemem előtt (ilyenkor egyszerre vagyok fejlesztő és felhasználó). Hogy aztán mennyire sikerül ezt a szándékomat megvalósítani, az már egy másik kérdés, de éppen azért álljanak itt azok a példák, vagy ha úgy tetszik minták, amik bizonyítják, hogy így is lehet.

Szándékaim szerint a jövőben meghirdetjük ezt a verseny és a közönség, azaz a Felhasználók fognak dönteni. Majd kategóriákba soroljuk ezeket a site-okat, ahogy a jelöltek sorakoznak!

Akkor tehát kedves barátaim, kollégák és nézelődők, webre fel! Küldjék, küldjétek a jobbnál-jobb, követendő site-okat, rövid indoklással. A fejlesztők, web-alkalmazók meg kössék fel azt a bizonyost, hogy bekerülhessenek, a jelöltek közé (később majd kuratórium is lesz, de addig jómagam döntök, hogy mi kerülhet be :) ).
Nálunk a Felhasználók vannak a fókuszban!
 Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Hibás e-mail cím...

Kérlek adj meg egy érvényes e-mail címet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑